25 feb. 2009

Söndagen den 1 mars 2009

Veckan som gick
Den stora nyheten i Sverige under veckan var offentliggörandet av förlovningen mellan kronprinsessan Victoria och Daniel. Media svämmade över med reportage och kommentarer om nyheten. Några kopplade också nyheten till den aktuella frågan om ny äktenskapslagstiftning. Republikanen Helle Klein tappar fattningen och blir rojalist och påstår dessutom att det förestående bröllopet avgör frågan om kyrkornas vigselrätt???

Veckan som gick innebar även ett månadsskifte. Det är nu bara en månad kvar till dess att vår hemsida, http://www.rupeba.se/, fyller ett år. Hittills har sidan haft över 66.000 besök på elva månader. Med största sannolikhet kommer besöksantalet att uppgå till över 70.000 besök till vår ett-årsdag. Tydligen fyller en hemsida av detta slag sin funktion.

I dag
Idag kan du se TV-gudstjänsten från Frälsnignsarmén i Umeå. Om du av någon anledning inte har möjlighet att se gudstjänsten i direktsändning kan du se sändningen i efterhand. Under söndagseftermiddagen lägger vi ut den här på hemsidan.

Veckan som kommer
Den kommande veckan kommer Rut och jag att ha en del undervisning på Fräslningsarméns officersskola.
På fredagen blir det begravninggudstjänst på Frälsningsarmén i Nacka. Det är en av våra trofasta bönekämpar, Karl-Johan Olovsson som har blivit befodrad till härligheten.
Samma kväll, en flygresa och två tågresor senare, har vi inledningsgudstjänst på en Bibelhelg i Moss, Norge. Bibelhelgen fortsätter sedan på lördagen med fem! bibelstudier och en kvällsgudstjänst (orkar dom verkligen med det?). Helgen avslutas sedan med söndagsgudstjänst kl.11.00.

Ha en välsignad söndag!
Peter Baronowsky



Inga kommentarer: