3 jan. 2010

Söndagsmorgon den 3 januari

Det var en ovanlig vecka. Första halva veckan tillbringade vi i Riga med full verksamhet. Bland annat var ungdomarna samlade ett dygn från hela landet till en regional ungdomssamling.

Mitt i veckan satte vi oss på båten till Sverige. Nyårsafton vaknade vi upp på väg in i Stockholms skärgård och nyårsaftons kväll var vi hembjudna till yngste sonens familj. Mellansonen passade på att förlova sig och äldste sonens yngsta dotter fyllde fyra år (Där fick jag med alla tre sönerna).

Mitt i veckan var det också tydligen ett årsskifte som vi inte ägnade speciellt stor uppmärksamhet. Då vi på nyårsafton i stark vinterkyla kom till det som under många år varit vårt hem , gjorde vi det antagligen för sista gången.

Den senare delen av veckan har vi varit upptagna med att förbereda tömningen av vårt hem. Alla våra saker ska magasineras under de år vi kommer att vara i Lettland. Det har varit intensiva dagar med många beslut. Varje möbel och inventarie måste bedömas: magasinering - till Myrorna - kastas??

I morgon kommer flyttbilen och efter det har vi inte längre någon adress i Sverige. Det är naturligtvis med blandade känslor man går igenom en sådan process. Då vi flyttar lämnar en bostad som har varit den plats vi bott längst på under vårt liv på jorden. Tolv år! Det har blivit sammanlagt tio olika hem vi bott i under vårt lite mer än fyrtio-åriga äktenskap.

De närmaste dagarna blir det alltså fortsatt flyttbestyr och sedan vänder vi tillbaka till Riga och en intensiv arbetsperiod.

Med önskan om en välsignad vecka
Peter Baronowsky

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello! Do you know if they make any plugins to help
with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
I'm not seeing very good success. If you know of any please share.

Thank you!

Stop by my site: teeth whitening peroxide Elk Grove