15 feb. 2010

Ett liv utan almanacka

Så har det hänt. Det som inte får hända. I torsdagskväll var vi på väg till Oslo för att senare åka vidare till Egersund. Vi tog en bit mat på flygplatsen. Vi hade inte hunnit äta tidigare på dagen. Under måltiden tog jag upp min almanacka för att gå igenom med Rut vad som hade hänt under dagen.

Då vi var framme i Oslo och skulle kolla några uppgifter från almanackan, kunde jag inte hitta den! Först trodde jag att jag glömt den på kontoret i Riga. Men sedan kom jag ihåg vårt möte på tumanhand på flygplatsen.

Efter en del detektivarbete kunde jag till slut hitta telefonnumret till restaurangen på Riga flygplats. Jodå, de hade hittat min almanacka och tagit vara på den. Eftersom restaurangen skulle vara stängd Då vi kom tillbaka sent på söndagskvälen kom vi överens om att de skulle lämna in den på airBaltics informationsdisk.

Jag överlevde helgen utan almanacka och sent på söndagskvällen nådde vi fram till Riga flygplats och airBaltics informationsdisk. Personalen letade överallt utan att kunna hitta den. Vad har hänt? Har restaurangen glömt att lämna in den?

Jag får fortsätta jakten på den försvunna almanackan under dagen. Och alla ni som jag skulle ringa idag, ha överseende. Jag kommer att ringa så fort jag hittat almanackan där det står vem jag skulle ringa idag. Och alla ni som jag lovat att mejla till idag.... Och alla ni som jag lovat träffa idag....

/PB

Inga kommentarer: