2 juli 2010

Så kan Du stödja det ekumeniska manifestet!

1. Skriv under manifestet!
På hemsidan www.samvetsfrihet.se finns det ett upprop, där man som privatperson kan skriva under manifestet. På det sättet visar man att det är viktigt att värna människovärdet, en klassisk äktenskapssyn och religions- och samvetsfriheten. Ett drygt 20-tal kristna ledare har skrivit under uppropet som första undertecknare. Dessa finns omnämnda på hemsidan.

2. Sprid information om manifestet!
På hemsidan finns en tipsa-funktion, där man kan tipsa vänner och bekanta om uppropet via e-post. Manifestet i sin helhet
finns även som en pdf-fil och det finns listor för underskrifter, som med fördel kan spridas i församlingar o s v. Vi finns också på facebook, så bjud gärna in dina vänner till gruppen Samvetsfrihet på facebook. Du kan även hjälpa oss att sprida information om vår blogg, som ligger på http://samvetsfrihet.blogspot.com. Använd de kanaler Du har för att sprida informationen.

3. Stöd manifestet med en gåva!
Det kostar pengar att göra en sådan här satsning. Pengar som vi i egentligen inte har. Med Din gåva hjälper Du oss att nå ut med manifestet och att påverka vårt land i rätt riktning. Gåvan kan sättas in på SEA:s PlusGiro 108 64 10 - 6. Märk insättningen med Samvetsfrihet.

4. Be för manifestet!
Be att manifestet leder till att de här frågorna debatteras och att kristenheten samlar sig.

(Från SEA:s nyhetbrev)

Inga kommentarer: