5 jan. 2014

Till alla ni som följer bibelläsningsplanen UTMANINGEN

Nu är den första veckan klar och nu börjar vi vecka 2 av UTMANINGEN.

Nu är det dags för den andra veckans bibelläsning. Vi kommer att läsa kapitlen 4-8 i Matteusevangeliet och till helgen några psalmer. Ni har nu fått studiefrågorna till de aktuella kapitlen. Bibelläsningsplanen har ni fått tidigare.

Kom ihåg möjligheten att kommentera, fråga eller dela med er av era tankar kring bibelläsningen. Tryck på knappen "Comments" under studiefrågorna så kommer ni till fältet för kommentarer där ni också kan läsa andras inlägg.

Det finns mycket hjälpmedel till bibelläsningen i UTMANINGEN, men det absolut viktigaste är att ni själva läser själva bibeltexten och skriver upp vad som speciellt "talar" till er i det kapitlet. Finns det senare tid, ambition och intresse att fördjupa sig mer i kapitlet kan ni läsa kommentaren och studiefrågorna.

Till alla ni som ännu inte har börjat följa UTMANINGEN.
Det är inte försent. Du kan börja när som helst och fortsätta att läsa ett år framåt. Det bästa är att börja nu och grundlägga goda bibelläsningsvanor.
UTMANINGEN handlar om att läsa Nya Testamentet och Psaltaren på ett år. Vill du vara med? Skicka ett mail till info@rupeba.se med texten "Jag antar utmaningen" så skickar vi den digitala bibelläsningsplanen med länkar för hela året, samt studiefrågor varje vecka under 2014 med möjlighet att kommentera, fråga, diskutera. Läs mer HÄR...

Inga kommentarer: